Idylness 

Het label Idylness is ontstaan uit onze passie om producten te creëren met een diepere betekenis.

Bij het vervaardigen van onze producten maken wij graag gebruik van bepaalde symbolen, kleuren, geuren, edelstenen en affirmaties die met zorg worden uitgekozen, ieder een eigen betekenis hebben en passen bij een ‘soulful’ levenswijze.

Op deze manier creëren wij  ‘meaningful gifts’, cadeautjes voor jezelf of anderen die met veel liefde en passie zijn gemaakt.

Omdat alle producten met de hand worden gemaakt in ons eigen atelier werken wij met kleine oplages zodat jij als onze klant altijd een uniek exemplaar ontvangt.

Wij delen onze passie graag met anderen d.m.v. het geven van workshops. Op deze manier hopen wij anderen enthousiast te maken om ook aan het creëren te gaan en daarbij en nieuwe manier ontdekken om even een moment voor jezelf te hebben.

De creators

Yasmin Telder

Van jongs af aan ben ik altijd al creatief bezig geweest, na mijn studie aan de Willem de Kooning Academie ben ik mij meer gaan ontwikkelen in diverse  technieken zoals borduren en aquarel.

Ik heb een passie voor symboliek en spiritualiteit. Vooral de maan is een terugkerend thema in mijn werk.

Binnen Idylness ben ik de creator van alle posters en kaarten die allemaal handgemaakt en handgeschreven zijn.

 

Simone Telder

Nu mijn studie op de Grafische school heb ik maar een aantal jaar gewerkt als graficus.
Hierna lag bij mij vooral de focus op het gezinsleven en het verder ontwikkelen.

Een groot aantal jaren heb ik gewerkt als leerlingencoach op een middelbare school, daarnaast heb was ik vooral druk met allerlei creatieve opleidingen en activiteiten zoals het maken van theaterkleding.

Binnen Idylness ben ik vooral bezig met het ontwikkelen van onze geur- en edelsteencollectie.

 

De hulptroepen

Denise Telder 

Onze medebedenker van het label, altijd bereidt om ons te voorzien van goede raad en klankbord voor nieuwe ideeën.


Jurjan Telder

Is de man die onze boekhouding doet en een overzicht bijhoudt van de financiën. Tevens voorziet hij de verkooppunten van nieuwe voorraad.