In onze familie is creativiteit een groot onderdeel van ons dagelijks leven. Bezig zijn met creeëren en mogelijkheden zien in alles om ons heen is het gene wat ons verbind. Van generatie op generatie leren wij elkaar oude technieken die we graag in een nieuw jasje steken.

In 2016 besloten wij onze creatieve krachten te bundelen en het label Idylness op te richten. 
Ieder van ons heeft zijn eigen specialiteit. Door deze samenwerking inspireren wij elkaar en zijn onze producten onderling goed te combineren.

Even voorstellen

Yasmin Telder (rechts op de foto) studeerde in 2016 af aan de Willem de Kooning Kunstacademie. Haar voorliefde voor natuur, astrologie en integere kleuren komen duidelijk in haar werk terug.

Yasmin maakt de maan aquarellen met enorm veel liefde voor elk uniek stuk. Daarnaast heeft zij zich gespecialiseerd in borduurwerk en heeft daarin een geheel eigen stijl ontwikkeld.

 
Denise Telder (in het midden op de foto) heeft van jongs af aan een passie voor handlettering, tekenen en papier.
Met veel geduld maakt zij o.a. papercut art.

 

Simone Telder (links op de foto) is van oorsprong Grafisch Technicus en heeft altijd een passie gehad voor alles wat met textiel, garen en natuur te maken heeft.
Zij heeft een brede belangstelling voor alles wat groeit en bloeit. Dit komt vooral tot uiting in de droogbloemen creaties.

Sinds kort maakt zij ook alle producten voor de Idylness geurcollectie.